Walking Dinner Utrecht

Walking Dinner Utrecht

Culinair groepsuitje

Uitjes Utrecht

Maak uzelf vanavond op voor een culinaire stadswandeling door één van de oudste steden van Nederland. Tijdens onze walking dinner in Utrecht geniet u van een volledig en 3,5 uur durend avondarrangement langs drie zeer gewaardeerde eetgelegenheden.

Elk plein in Utrecht kreeg in de loop der jaren een specialistische functie toebedeeld. U wordt daarom door onze gidsen hartelijk ontvangen op de Mariaplaats. De Mariaplaats was allereerst een warenmarkt, een veemarkt, lapjesmarkt, een fruitmarkt en vanavond de startplaats van uw walking dinner.

Vanaf de Mariaplaats wandelt onze gids met u mee langs de markantste plekjes van de stad en zal u aan de hand van luisterrijke verhalen door het stadshart begeleiden. (Natuurlijk met een gebbetje op z’n tijd)

Het eerste restaurant dat wij vanavond zullen aandoen zal u gegarandeerd weten te bekoren. U heeft hier de keuze uit verschillende voorgerechten van de kaart, waarbij natuurlijk voor elk wat wils.

De tweede gang van de avond zal u eveneens verrukken. Wederom heeft u hier zelf de keuze uit verschillende gerechten van een veelzijdige kaart. U kiest dus waar u op dat moment trek in heeft.

Na het hoofdgerecht wandelt u met onze gidsen de laatste route richting het dessert. Eenmaal aangekomen besluiten wij deze zinderende avond met een royaal dessert.

Onze walking dinners in Utrecht zijn elke dag te boeken op uw gewenst tijdstip. Ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje of familie-uitje in Utrecht!

– Wij adviseren om rond 17:00 of 18:00 uur te beginnen met onze walking dinners –

Voorbeeldprogramma
17.00 uur – start wandeling
17.45 uur – voorgerecht
18.30 uur – wandeling
19.00 uur – hoofdgerecht
20:00 uur – wandeling
20.30 uur – Verrassingsdessert

Inclusief
– vanaf 8 tot 300 personen te boeken
– 3 gangen diner
– 3 verschillende restaurants in Utrecht
– professionele gids(en)
– te boeken op uw gewenst dag en tijdstip
– garantie op een gezellige avond

 Prijs
– €60,00 per persoon inclusief btw.

Extra’s
– Deze tour kan ook worden gegeven in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans & Frans. Anderstalig op aanvraag.

Informatie of reserveren

Walking Dinners: de site voor uw: walking dinner utrecht, walking diner utrecht, wandelend diner, happen en stappen utrecht, culinaire wandeling utrecht, wandeldiner utrecht, walking dinner italiaans utrecht, https://www walkingdinners nl/tag/hap-en-stap-maastricht/, culinaire stadswandeling utrecht, utrecht stadswandeling eten