Floating & Walking Utrecht (vanaf 15 personen)

Floating & Walking Utrecht (vanaf 15 personen)

Culinair groepsuitje

Uitjes Utrecht

Bent u op zoek naar een spetterend vaararrangement? Boek ons Floating & Walking Dinner in Utrecht! Een bijzondere combinatie van twee uur varen, drie verschillende restaurants en een stadswandeling door het oude centrum.

U wordt hartelijk ontvangen door de schipper en onze professionele gidsen. Als iedereen aan boord is vertrekken wij richting het eerste restaurant. Uiteraard is er een scheepsbar aan boord met verfrissende borrels en fris!

Bij het eerst restaurant meren wij aan voor het voorgerecht. In deze gemoedelijke gelegenheid kunt u kiezen uit verschillende gerechten van de kaart. U kiest dus waar u op dat moment zelf trek in heeft.

Na het voorgerecht stappen wij weer aan boord voor het tweede gedeelte van de rondvaart. In het tweede restaurant gaat u vervolgens genieten van het hoofdgerecht. In deze sfeervolle gelegenheid kunt u wederom uit verschillende gerechten kiezen. Wij trekken hier ongeveer een uur voor uit, zodat u voldoende tijd heeft om te genieten.

Vanaf het hoofdgerecht maken wij ons op voor een nieuw onderdeel in deze tour; de wandeling. Gedurende een avondpromenade door hartje Utrecht zullen onze gidsen u een aantal bijzondere plekjes laten zien die u niet vanuit de boot heeft kunnen zien. Na deze wandeling besluiten wij de tour in stijl met een grand dessert. Uiteraard heeft u hier ook nog even tijd voor een opkikkerend kopje koffie!

Een bijzondere avond door de combinatie van een vaartocht en een wandeling. Ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje of relatie-evenement!

– Wij adviseren om rond 17:00 of 18:00 uur te beginnen met ons floating & walking dinner in Utrecht –

Programmavoorbeeld
17:00 Ontvangst & Varen
18:00 Voorgerecht
19:00 Varen binnenstad
20:00 Hoofdgerecht
21:00 Wandeling Oude Centrum
21:45 Dessert
22:30 Einde

Tijdsduur: 5,5 uur

Inclusief
– uitgebreid 3 gangen diner
– 3 restaurants in Utrecht
– privé boot
– professionele gids(en)
– schipper & bediening
– hollandse bar aan boord

Prijs
– € 85,00 per persoon inclusief btw.

Extra’s
– Deze tour kan ook worden gegeven in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans & Frans. Anderstalig op aanvraag.

Informatie of reserveren

Walking Dinners: de site voor uw: floating dinner utrecht, floating walking dinner utrecht, dinnerwalk utrecht, vaartocht utrecht, floating en walking dinner utrecht, floating and walking dinner, https://www walkingdinners nl/utrecht/floating-walking-utrecht/, culinair utrecht in diverse restaurants eten, culinaire vaartocht, floating utrecht