Walking Dinner Amsterdam

Walking Dinner Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Tijdens ons Walking Dinner in Amsterdam gaat u een bijzondere avond tegemoet. Wij doen vanavond namelijk 3 verschillende restaurants aan in hartje Amsterdam.

U wordt hartelijk ontvangen door onze gids(en) op het Beursplein, 5 minuten van het Centraal Station. Onze gids(en) nemen u vervolgens mee op een culinaire ontdekkingstocht door Amsterdam. Aan de hand van typisch Amsterdamse verhalen en anekdotes zullen zij u en uw gezelschap van restaurant naar restaurant tot het laatste moment weten te boeien.

Het eerste restaurant dat wij zullen aandoen is gelegen in de Jordaan; een bijzonder goed gewaardeerd restaurant aan de Prinsengracht. In deze knusse en bourgondische gelegenheid geniet u als eerste van een verrassend voorgerecht.

Vervolgens neemt de gids u mee richting het oude centrum, waarbij het hoofdgerecht genuttigd zal worden in een pand waar rond 1900 de tabakshandel rijkelijk floreerde.

Het dessert zal genuttigd worden in een bijzonder hofje waar er een verrassingsdessert (Tiramisu, Haagse Bluf etc.) en een hele bijzondere koffie voor u klaar staat!

Gemiddeld zit er ongeveer 3 kwartier tussen elk restaurant en voor het dineren is er altijd genoeg tijd. Daarbij kunt u in de restaurants zelf uw keuze maken uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Uiteraard zorgen wij vanavond ook voor gezellige gids(en)!

– Wij adviseren om rond 17:00 of 18:00 uur te beginnen met onze walking dinners  –
 
Voorbeeldprogramma
17.00 uur – start wandeling
17.45 uur – voorgerecht
18.30 uur – wandeling
19.00 uur – hoofdgerecht
20:00 uur – wandeling
20.30 uur – Verrassingsdessert
 

Inclusief
– vanaf 8 tot 300 personen te boeken
– 3 gangen diner
– 3 verschillende restaurants
– professionele gids(en)
– te boeken op uw gewenst dag en tijdstip
– garantie op een gezellige avond

Prijs
– €60,00 per persoon inclusief btw.

Extra’s
– Deze tour kan ook worden gegeven in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans & Frans. Anderstalig op aanvraag.

 Informatie of reserveren

Walking Dinners: de site voor uw: walking dinner amsterdam, bijzonder dineren, dinnerwalk amsterdam, walking diner amsterdam, apart dineren, amsterdam culinair 2011, bijzonder dineren amsterdam, walking dinner 6 personen, walking dinner amsterdam 6 personen, bijzonder amsterdam