Floating & Walking Amsterdam

Floating & Walking Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Op zoek naar een spetterend vaararrangement? Boek ons Floating & Walking Dinner in Amsterdam! Een combinatie van 2 uur varen, 3 restaurants en een wandeling door het oude centrum van de stad; een bijzondere culinaire tour in Amsterdam! 

Als eerst wordt u hartelijk welkom geheten door onze schipper en gidsen op onze steiger bij het Centraal Station. Aan boord staat de bar tot uw beschikking, zodat iedereen kan aanvangen met een lekkere borrel of fris. Vervolgens maken wij ons op voor de eerste route door de Amsterdamse grachten en onderweg zullen onze gidsen één en ander belichten over de grachtengordel, de Amsterdammers en een aantal bijzondere plekjes aan u laten zien.

De vaarroute leidt ons naar het eerste restaurant, waar wij van boord zullen gaan voor het voorgerecht. In dit warme Amsterdamse eetcafé aan de Prinsengracht kunt u kiezen uit verschillende voorgerechten terwijl u geniet van de gezellige ambiance en het altijd vriendelijke personeel.

Na het voorgerecht gaat u weer aan boord van onze boot voor het tweede gedeelte van de rondvaart. U meert vervolgens aan in het oude stadscentrum voor een diner in een eigentijds restaurant aan de Nes. Hier kunt u een keuze maken uit een aantal heerlijke hoofdgerechten.

Na het hoofdgerecht zullen onze gidsen u te voet meenemen naar het oudste stukje van de stad. Hier zult u o.a. ook een korte wandeling door de Rosse Buurt van Amsterdam maken. Wij eindigen deze tocht op de Zeedijk – nabij het Centraal Station – waar een verrassend dessert voor u wordt klaargemaakt.

Een bijzondere avond door de  combinatie van een vaartocht en een stadswandeling in Amsterdam. Ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje of relatie-evenement!

– Wij adviseren om rond 17:00 of 18:00 uur te beginnen met onze floating & walking dinners –
 
Programmavoorbeeld
17:00 Welkom & Varen
18:00 Voorgerecht
19:00 Varen Jordaan/binnenstad
20:00 Hoofdgerecht
21:00 Wandeling Oude Centrum
21:45 Dessert
22:30 Einde
 
Inclusief
– uitgebreid 3 gangen diner
– 3 restaurants
– privé boot
– professionele gids(en)
– schipper & bediening
 
Prijs
– € 85,00 per persoon inclusief btw.
 

Tijdsduur: 5,5 uur
  

Extra’s
– Deze tour kan ook worden gegeven in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans & Frans. Anderstalig op aanvraag.

Informatie of reserveren

Walking Dinners: de site voor uw: https://www walkingdinners nl/amsterdam/floating-walking-dinner-amsterdam/, www walkingdinners nl, rondvaart met diner zuid holland, culinaire rondvaart amsterdam, culinaire rondvaart amersfoort, culinaire rondvaart, culinair tour stad, culinair diner rondvaart zuid holland, cuilinaire tocht haarlem, bijzondere tocht