Floating Dinner Amsterdam

Floating Dinner Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Bent u op zoek naar een bijzonder vaararrangement in Amsterdam? Bekijk hier dan ons Floating Dinner Amsterdam!

Vanavond doet u twee verschillende en gerenommeerde Amsterdamse restaurants aan. Onze gidsen heten u en uw gezelschap welkom op onze steiger bij het Centraal Station. Vervolgens trakteren zij u op een bijzondere grachtengordeltour. U komt alles te weten over de Amsterdammers, de grachtengordel en de mooie grachtenpanden.

Als eerst meren wij aan bij een warme en knusse gelegenheid aan één van de hoofdgrachten van Amsterdam. In dit restaurant kiest u uit verschillende gerechten van de smaakvolle seizoenkaart.

Na het voorgerecht varen wij verder langs de onderhand mooi verlichte Amsterdamse grachtenpanden. In het oude centrum meren wij aan voor het hoofdgerecht. Na het hoofdgerecht gaat u aan boord voor het laatste stukje van de route terwijl wij  u trakteren op een grand dessert aan boord. Vervolgens leggen wij weer aan bij ons startpunt; de steiger van het Centraal Station.

Onze walking dinners in Utrecht zijn elke dag te boeken op uw gewenst tijdstip. Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of familie-uitje in Amsterdam

– Wij adviseren om rond 18:00 of 19:00 uur te beginnen met onze floating dinner in Amsterdam –

Voorbeeldprogramma
19.00 uur: Aan boord
19.45 uur: Voorgerecht in eerste restaurant
20.45 uur: Varen
21.30 uur: Hoofdgerecht in tweede restaurant
22.30 uur: Nagerecht
23.00 uur: Einde arrangement

Inclusief
– vanaf 8 tot 300 personen te boeken
– 3 gangen diner
– 2 restaurants, grand dessert aan boord
– professionele gids(en)
– te boeken op uw gewenst dag en tijdstip
– garantie op een gezellige avond

Prijs
vanaf €99,50 per persoon inclusief btw.

Extra’s
– Dit rondvaart diner in Amsterdam kan ook worden gegeven in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans & Frans. Anderstalig op aanvraag.

Informatie of reserveren

Walking Dinners: de site voor uw: floating dinner amsterdam, dinerboten haarlem, cruissediner utrecht 2 personen, floaten amersfoort, floaten alkmaar, yhs-fullyhosted_003, rondvaart diner amsterdam, floaten in amersfoort, groepsuitje rondvaart diner amsterdam, diner boot amsterdam 2 personen